Dom za stare

Dom za stare

Dom za stare

Dom za stare

Osoblje zaposleno u dom za stare obučeno je za rad sa starim osobama  koje zahtevaju stalnu pažnju i brigu ili su na oporavku.  Potvrda kvaliteta usluge koje  pružamo su dobijena brojna priznanja i nagrade za kvalitetan rad, namena našeg doma  je pružanje ugodnog boravaka. Dom za stare Beograd obuhvata jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe, velike dnevne boravke, sunčano dvorište, terase i lift.

Dom za stara lica je udaljen je oko 5 kilometara od centra Beograda i  2 kilometra od Zemuna. Dom za stara lica Milidom je ustanova koja ima dugogodišnje iskustvo u radu sa starim osobama. Kvalitetan smeštaj u luksuznom objektu projektovan je specijalno za ovakvu vrstu delatnosti. Sve sobe su opremljene sistemom za zvučnu signalizaciju a većina soba u domu za stara lica opremljena je posebnim krevetima za polupokretne i nepokretne osobe, kupatila su prilagođena polupokretnim i nepokretnim osobama.

Pogodnosti doma za stara lica

  • Zdravstvene usluge
  • Laboratorijske usluge
  • Dostava obroka korisnicima van doma
  • Smeštaj korisnika preko vikenda
  • Odlazak našeg osoblja sa korisnicima na preglede
  • Usluge prevoza starih osoba

Zdravlje korisnika doma

Stručni tim lekara i medicinskih sestara se brine o zdravlju korisnika i obavlja potrebne lekarske preglede u ambulanti, vakodnevno je prisutan lekar i po potrebi lekari konsultanti raznih specijalnosti. U slučaju naglih pogoršanja zdravstvenog stanja lokacija doma je jedna od naših prednosti,  nalazi se u blizini bolnice „Bežanijska kosa“  kao i blizina autoputa Beograd – Zagreb omogućavaju brzu hospitalizaciju naših korisnika.

Garantujemo ispunjavanje svih zadataka prema osobama  smeštenih u  dom za stare  i o kojima mi brinemo. Posebnu pažnju u  poklanjamo kulturnoj i zabavnoj stani  života,  jer naš je cilj da boravak u domu obogati živote  korisnika našeg. Negovanje porodične atmosfere  i brige za svakog korisnika ponaosob je proces koji stalno sprovodimo sa ciljem stalnog poboljšanja naših usluga. Smeštaj u domovi za stare Beograd je prilagođen kretanju osobama sa invalidskim kolicima ili štakama.

Smeštaj starih osoba u dom za stara lica Milidom

Osoblje dvadesetičetiri sata dnevno predano brine i nastoji da zadovolji sve potrebe korisnika. Prema svojim željama i mogućnostima korisnici  doma  se uz stručnu pomoć lekara i terapeuta mogu uključiti u društvene aktivnosti koji obaogaćuju društveni život korisnika doma za stara lica.

Posetite nas i uverite se u našu stručnost i predanost brinemo o našim korisnicima.