Klompe

Klompe anatomska obuća

Klompe anatomska obuća za  medicinske radnike i školsko radnike.
U ponudi imamo sve vrste anatomske radne  obuće klompe izrašene na poliuretanskom đonu.

U našoj ponudi možete pronaći  sve vrste anatomske radne obuće klompe i papuče.

Naši modeli klompi izrađeni su na anatomskim đonovima koji osiguravaju pravilno držanje stopala. Klompe proizvodimo na  đonovima izrađenim od poliuretana.  Gazište đona napravljeno  je u skladu sa savremenim  anatomskim rešenjima a đonovi su savitljivi kako bi osigurali veću udobnost klompe.  Đonovi gazište  klompi izrađeni su od laganog poliuretana.  Gornji deo klompe napravljen  je  od  prirodne kože.

Klompe su vrlo prijatna anatomska obuća za stopala zato što su svi naši modeli klompi anatomski
oblikovani i napravljeni od kombinacije poliuretana i prave  kože koja omogućuava koži da diše.
U našim klompama i radnoj medicinskoj obući medicinski školski i drugi radnici provede više od pola dana, tako da je izuzetno važno da klompe i papuče budu kvalitetne i udobne.

Svaka profesija ima svoje specifične zahteve  zato je MUBB je napravio dve grupe svojih prozivoda  anatomske obuće klompe i papuče kako bi u mogao da zadovolji  zahteve bilo koje delatnosti. Osnovne  odlike  klompi su kvalitet i  udobnost. Jedinstveni proizvodni procesi klompe i papuča  ručna izrada u strogo kontrolisanim uslovima obezbeđuju izvanredan kvalitet klompe i udobnost proizvoda napravljenih od  kvalitetnih materijala  anatomske klompe napravljne sa prilagođenim  poliuretanskim  đonom daju odličnu  potporu Vašim stopalima.