Avio karte

ZAŠTO KORISTITI USLUGE AGENCIJE KOD KUPOVINE AVIONSKIH KARATA?

DA LI STE ZNALI DA

–  AGENCIJA OBJEDINJUJE PONUDU SVIH AVIO-KOMPANIJA NA JEDNOM MESTU

–  DA SE TARIFE NA REDOVNIM PREVOZIOCIMA MENJAJU PONEKAD I DNEVNO

–  RAZLIKA U SAMO JEDNOM DANU U ODLASKU ILI POVRATKU KOD VAŠEG PUTOVANJA MOŽE VAM UŠTEDETI MNOGO PARA-VI TO NE MORATE ZNATI, ALI ĆE VAM VAS AGENT UVEK SKRENUTI PAŽNJU NA TO

– ONO ŠTO STE DANAS PREKO INTERNETA PRONAŠLI KAO SJAJNU PONUDU, SUTRA JE VEĆ MOŽDA BAJATA VEST

Agencija VIZA AIR TRAVEL :

Avionske karte cene

Tražite jeftine avio karte ili prave informacije o jeftinim letovima za razne destinacija na pravom ste mestu zovite  i dobićete napovoljniju trenutnu ponudu.

Cene povratnih avio karata su informativnog karaktera i zavise od  trenutno raspoloživih mesta u avionu  i od  perioda putovanja za određenu dwstinaciju . Znači da mogu biti  više ili niže! cene. Avio karte su izražene  bez avio taksi i naknade rezervacije. Za  ponude cena avio karti pošaljite  upit i daćemo vam ponudu  za najpovoljnije avio karte za traženu destinaciju.

Cene  avio karata su informativnog karaktera i zavise od  raspoloživih mesta u avionu i od  vremena putovanja za određenu destinaciju . Znači da cene avio karata mogu biti  jeftinije ili skuplje. Cene Avio Karti su izražene  bez avio taksi i naknade rezervacije. Za  ponude cena avio karti pošaljite zahtev na naš e-mail ili pozovite tolefonom  i daćemo vam ponudu  za najbolje i najpovoljnije avio karte zaželjenu destinaciju.

Agencija za prodaju avio karti VIZA AIR TRAVEL :

Trenutno najpovoljnije avio karte za :

Beograd – Beč sa svim taksama 108 eur

Beograd – Pariz 214 eur

Beograd – Barselona 180 eur

Temišvar – Lisabon  200 eur

www.vizatravel.co.rs

vizatravel@nadlanu.com

TC Milenium,Knez Mihajlova 21a,II sprat,lokal 100, Beograd

Tel : +381 11 / 262-26-18