Avionske karte

Categories: Avionske karte

Avionske karte

Agencija VIZA AIR TRAVEL pruža uslugu prodaje avionske karte po najpovoljnijim cenama za sve svetske destinacije.  Promotivne cene avio karte već su u prodaji a za vas smo  izdvojili  najinteresantnije destinacije i prikazali cene najpovoljnijih avioprevoznika, sve cene za avionske karte su prikazne sa  uračunatim svim taksama.Za osobe kojima su potrebne  avionske karte samo u jednom pravcu treba napomenuti da su cene avio karata za jedan  pravac kod većine avio prevozika  upola jeftinije nego cena povratne avio karte. Kod nas možete izvršiti rezervaciju avio karata na  domaćim i inostranim  linijama i tako pronaći i rezervisati karte po najpovoljnijim uslovima za Vaše putovanje avionom. U našoj  ponudi avio karte nalaze sve  poznate evropske i svetske destinacije. Pogledajte našu ponudu.

Avionske karte low cost avio kompanijame

Low cost avio kompanija je vrsta avio kompanije čiji su troškovi poslovanja izuzetno niski, a samim tim i su i jeftine njihove usluge. Osim što jeftine avio karte možete rezervisati i kupiti dolaskom u našu poslovnicu takođe možete napraviti rezervaciju avio karte i putem telefona, faksa ili e-maila.

Viza Air Travel može vam ponuditi jeftine avio karte i rezervacije kao i kupovinu low cost i svih ostalih avio karata preko najpoznatijih svetskih low cost avio kompanija kao što su German Wings, Norwegian Air Shuttle itd….Uverite se u naše pogodnosti. Dobrodošli!

Avionske kate promotivne cene

Najpovoljnije avio karte za :

Beograd – Beč sa svim taksama 108 eur

Beograd – Pariz 214 eur

Beograd – Barselona 180 eur

Temišvar – Lisabon  200 eur

www.avionskekarte.co.rs

TC Milenium,Knez Mihajlova 21a,II sprat,lokal 100, Beograd

Tel : +381 11 / 262-26-18

Promotivne aviokarte AirBaltic-a već su u prodaji! Izdvojili smo najinteresantnije destinacije i prikazali cene najpovoljnijih POVRATNIH  aviokarata sa uključenim svim taksama. Za putnike kojima trebaju aviokarte u jednom pravcu, vazno je znati da su cene aviokarata u jednom pravcu na nivou polovine cene povratne karte!

Leave A Comment