Dom za stare osobe Beograd

Dom za stara lica

Dom za stara lica Milidom u veoma kratkom vremenskom roku stekao je zavidan ugled svojim profesionalnim nastupom i vrednim  radom. Zaposleni u  domu za stara lica u svakom trenutku daju sve od sebe da ispune svoje obaveze prema korisnicima. Dom za stare svojim korisnicima pruža udoban smeštaj i negu u njihovoj kasnoj životnoj dobi i to kada iz određenih razloga oni ne mogu svoje osnovne potrebe da obavljaju sami ili nemaju u svojoj blizini osobe koje bi to mogle da učine. Porodična i prijatna atmosfera topli međuljudski odnosi i briga za svakog korisnika ponaosob,  je proces koji kontinualno sprovodimo u ciljem stalnog poboljšanja kvaliteta usluga. Posetite nas da vas uverimo u našu stručnost, jer mi brinemo o našim korisnicima.

Opremljenost doma za stara lica

Dom za stara lica Milidom je opremljen je svim potrebnim pomagalima za negu i održavanje higijene kao i prehranu korisnika. Sva pomagala i oprema u su proverena i nabavljena kod renomiranih proizvođača.

Za što prijatniji boravak u obezbedili  smo lepo uređen i moderan objekat uz stalni medicinski nadzor. Osnovna namena doma za stara lica je pružanje kvalitetne usluge osobama kojima je potrebna stalna pomoć i nega. Nastojimo da ostvarimo što bolje uslove  i da sve prilagodimo željama i potrebama korisnika doma za stare. .

Dom za stara lica Milidom

Opremljen je svim potrebnim pomagalima za negu i prehranu korisnika. Za što lepši  boravak u domu za stare obezbedili  smo moderan objekat nadomak Beograda i Zemuna. Namena doma za stara lica je  pružanje dobrih usluga osobama kojima je potrebna pomoć i nega. Trudimo se  da ostvarimo što bolje uslove  i da sve što je potrebno prilagodimo željama i potrebama korisnika. Veliko iskustvo i požrtvovanost poslu dovelo nas je u sam vrh ove delatnosti na našim prostorima.

U objektu doma za stara lica obezbeđeno je svakodnevno

  • Dežurstvo medicinskih sestrara
  • Stalni nadzor lekara i fizioterapeuta
  • Zdravstvene usluge