Dom za stare

Dom za stara lica nalazi se u Beogradu u naselju Bežanijska kosa u neposrednoj blizini je  KBC “Bežanijska kosa”. U svojoj ponudi dom za stara lica poseduje  jednokrevetne, dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe prostrane dnevne boravke, sunčana dvorišta, terase, lift i video nadzor. Stručno osoblje dom za stare Beograd predano brine i  trudi se  da zadovolji sve potrebe korisnika doma. Opremljen sa svim potrebnim pomagalima za negu  i prehranu korisnika po najvišim standardima.  Pomagala i oprema su atestirana i nabavljena kod renomiranih proizvođača.

Dom za stara lica Beograd  nalazi se  na oko 5 kilometara od Beograda. Prihata 70 korisnika  sve sobe poseduju TV,  satelit i klima uređaj.  Dom za stare Beograd opremljen je prema svim standardima prve kategorije i namenjen je dnevnom, privremenom ili trajnom smeštaju korisnika. Zadovoljni korisnici i njihove porodice su naša najbolja preporuka.

Dom za stare osobe Beograd

Dom za stare osobe Beograd svi zaposleni su kvalifikovani za rad sa starim osobama, koji zahtevaju posebnu negu i pažnju. Trudimo se da pružimo prijatan i ugodan smeštaj kao i potrebnu negu starim osobama. Osoblje je obučeno je za negu starih lica i tokom celog dana brine i nastoji da zadovolji sve potrebe korisnika.

Pogodnosti doma za stare Beograd

U domu za stare stručni tim lekara i medicinskih sestara se brine o zdravlju korisnika  i obavlja potrebne  lekarske preglede u ambulanti, svakodnevno je prisutan lekar i po potrebi lekari konsultanti raznih specijalnosti.  U slučaju naglih pogoršanja zdravstvenog stanja lokacija doma je jedna od naših prednosti,  nalazi se u blizini bolnice “Bežanijska kosa”  kao i blizina autoputa Beograd – Zagreb omogućavaju  brzu hospitalizaciju naših korisnika. Naše osoblje garantuje ispunjavanje svih zadataka prema osobama  smeštenih u  domu za stare  i o kojima mi brinemo.

Posebnu pažnju u  poklanjamo kulturnoj i zabavnoj stani  života,  jer naš je cilj da boravak u domu obogati živote  korisnika našeg. Negovanje porodične atmosfere  i brige za svakog korisnika ponaosob je proces koji stalno sprovodimo sa ciljem stalnog  poboljšanja naših usluga. Smeštaj u domu za stare  je prilagođen kretanju osobama sa invalidskim kolicima ili štakama. Posetite nas i uverite se u našu stručnost i predanost m ibrinemo o našim korisnicima.