Najjeftinije avio karte

Categories: Avio karte

Jeftine avio karte

Šta je važno prilikom kupovine jeftine avio karte

U večini slučajeva jeftina avio karta može biti višestruko jeftinija i pored toga što je samo jedan dan razlika u datumu polaska aviona. Ako niste sigurni ili  ne možete da se odlučite samo za jednu  avio kompaniju, moguće je napraviti i nekoliko rezervacija jeftine avio karte sa različitim avio kompanijama i kasnije se odlučiti za željenu jeftinu avio kartu.

Cenu jeftine avio karte takođe određuje datum kada putujete, odnosno datum kada započinjete putovanje a ne datum kada ste napravili rezervaciju jeftie avio karte. Cene avio karte se rečunaju u evrima, a jeftine avio karte se plaćaju se u dinarima po kursu koji određuje svaki avio prevoznik ponaosob.

Mi vam možemo  ponuditi jeftine avio karte i rezervacije kao i kupovinu low cost i svih ostalih avio karata preko najpoznatijih svetskih jeftinih avio prevoznika kao što su German Wings, Norwegian Air Shuttle.

Low cost avionske karte

Low cost avio prevoznik je vrsta avio kompanije čiji su troškovi poslovanja izuzetno niski, a samim tim i su i jeftine avio karte i njihove usluge.

Tražite  avio karte ili informacije o jeftinim letovima za razne destinacija na pravom ste mestu zovite nas i dobićete najbolju  ponudu za jeftine avio karte.
Preko globalnog rezervacionog sistema jeftinih aviionskih karata u mogućnosti smo da obezbedimo da Vaša rezervacija avio karte odmah bude potvrđena uz najpovoljniju cenu i jeftinu profesionalnu uslugu.

Naša trenutna ponuda za jeftine avio karte sa uključenim taksama u cenu

Beograd – Amsterdam  183 eura sa svim taksama  promotivne cene avio karte ograničen broj mesta.

Iz
Za
Cene avio kartata
sa svim taksama
Beograd Atina 192 eur
Beograd London 198 eur
Beograd Toronto 660 eur
Beograd Njujork 566 eur
Beograd Beč 108 eur
Beograd Pariz 214 eur
Beograd Barselona 180 eur
Temišvar Lisabon 200 eur

Za više informacija o jeftinim avio kartama :

Jeftine avionske karte

Agencija VIZA TRAVEL pruža uslugu prodaje avionskih karata po najpovoljnijim cenama za sve veće avio kompanije.

Promotivne cene avio karata za

Najpovoljnije avio karte za :

Beograd – Beč sa svim taksama 108 eur

Beograd – Pariz 214 eur

Beograd – Barselona 180 eur

Temišvar – Lisabon 200 eur

Kod nas možete izvršiti rezervaciju avio karata na domaćim i inostranim avio linijama i tako pronaći i rezervisati karte po najpovoljnijim uslovima za Vaše putovanje avionom. U našoj ponudi avio karata nalaze sve evropske i svetske destinacije.

Osim što jeftine avio karte možete rezervisati i kupiti dolaskom u našu poslovnicu takođe možete napraviti rezervaciju avio karte i putem telefona, faksa ie-maila. Dobrodošli!

www.vizatravel.co.rs

TC Milenium,Knez Mihajlova 21a,II sprat,lokal 100, Beograd

Tel : +381 11 / 262-26-18

Leave A Comment