Zlatara Babić se nalazi na dve lokacije u Beogradu

u samom centru Beograda, i na Banovom brdu dok je zlatara na Banovom brdu je najstarija radnja ovog tipa u ovom delu grada, i jedna od najstarijih zlatara u Beogradu,  koja je takođe i jedan od osnivača Udruženja zlatara Beograda. Razlog da nas posetite je izuzetna kolekcija burmi kao i veliki izbor zlatnog vereničkog prstenja.

Jedno od najomiljenijih mesta, bar kad su žene u pitanju, je zlatara. Od toga nisu izuzete ni pripadnice lepšeg pola koje žive u Beogradu. Ne treba ni pominjati koliko je dugačka istorija kinđurenja na ovim prostorima, tako da zavidan broj zlatara postoji samo u Beogradu. Zlatare Beograda se ništa ne razlikuju od onih u nekim drugim delovima sveta, jer moderne zlatare prate trendove i ne dopuštaju luksuz zaostajanja kako u dizajnu tako i u kvalitetu. U zlatarama Beograda su zastupljene sve one tehnike izrade zlatnog nakita, pogotovo burmi, koje se koriste svuda u svetu.

Zlatara Beograd

Zlatara Beograd je uvek sjajna, bleštava, puna dobro odabranih komada nakita, i srdačan domaćin svim klijentima. Jedna od čuvenijih zlatara Beograda je Zlatara Babić. Zlatara Babić se odlikuje bogatom i dugačkom tradicijom. U zlatari Babić svako može pronaći ponešto za sebe. Dragocenosti zlatare Beograd su lepe, modernog dizajna, uvek aktuelne, iznad svega pristupačne kad je cena u pitanju.

Zlatara Beograd poziva sa osmehom one koji se vole, a da bi odabrali krunu svoje ljubavi, venčane burme. Burme su simbol obećane ljubavi. Burme su nešto na šta se pomisli čim se ugleda zlatara. Burme se prave ručno, mašinski, u kombinaciji sa dragim kamenom ili kamenjem. Burme mogu biti od belog, žutog mi crvenog zlata, ali burme mogu takodje biti izrađene i kombinovanjem ove tri legure.

– Naša kolekcija  sadrži preko sto modela izuzetnih burmi
– Burme po veoma povoljnim cenama
– Graviramo burme ručno po vašoj želji i nacrtu
– Posvetite dovoljno vremena za izbor vaših burmi i uživajte u tome! Vaša Zlatara Babić

Burme Zlatare Babić!